13 poze

Ansamblul rezidential ZENIA, Cluj-Napoca

Vezi harta si trafic
Adresa

Str. ****** ***

Dezvoltator
HE******* ********
Ultima actualizare: 12/11/2021
Complex pe harta
Caracteristici
Despre complex
Etape de dezvoltare
Verifica profil dezvoltator
Alte ansambluri pe harta
Recenzii Nou!

Complex pe harta

Vezi

Harta si Trafic

Caracteristici ansamblu

Facilităţi

Zona facilitează accesul la instituții de învățământ (grădinițe, licee, facultăți), restaurante, zone comerciale și supermarket-uri, centre medicale, farmacii sau alte institutii dar și la parcuri precum Parcul Rozelor, Parcul Babeș, Parcul Central Simion Bărnuțiu sau Complexul de Natatie.

Regim inalțime

2S + P + 5E + ER

Numar apartamente

Ansamblul rezidential ZENIA are in componenta un imobil mixt (locuinte colective si spatii comerciale / servicii) format din 135 de apartamente impartite in doua scari.

Lift

doua ascensoare

Parcare

parcari subterane

Număr camere

compartimentari de la 1 la 5 camere

Incalzire

incalzire centralizata; sistem de incalzire in pardoseala REHAU, cu 10 ani de garantie

Despre Complex

ZENIA, noul proiect marca HEXAGON, este situat in cartierul Plopilor, strada Tasnad - nr. 9. Zona facilitează accesul la instituții de învățământ (grădinițe, licee, facultăți), restaurante, zone comerciale și supermarket-uri, centre medicale, farmacii sau alte institutii dar și la parcuri precum Parcul Rozelor, Parcul Babeș, Parcul Central Simion Bărnuțiu sau Complexul de Natatie. Ansamblul rezidential ZENIA are in componenta un imobil mixt (locuinte colective si spatii comerciale / servicii) format din 135 de apartamente impartite in doua scari, fiecare dotata cu doua ascensoare, parcari subterane si spatii comerciale / birouri situate la parter. Cu compartimentari de la 1 la 5 camere, dispuse pe un regim de inaltine 2S + P + 5E + ER, ansamblul a fost gandit pentru a raspunde nevoilor vietii moderne, iar accentul pus pe materialele de calitate superioara are ca scop atingerea unui nivel sporit de comfort. Apartamentele se predau la stadiul de semifinisat: usa intrare antiefractie; videointerfon; sapa egalizatoare; pereti tencuiti + doua straturi de glet; incalzire centralizata; sistem de incalzire in pardoseala REHAU, cu 10 ani de garantie; instalatie electrica Legrand, cu 10 ani de garantie; instalatie sanitara la pozitie, cu 10 ani de garantie; tamplarie termopan REHAU cu 7 camere de izolare si 3 sticle, cu 5 ani de garantie; terasa complet finisata. CF-urile sunt prevazute la finalul anului 2023.

Etape de dezvoltare

Etapa dezvoltare

Stadiu la data de 09.11.2021: lucrarile au demarate, au fost realizate demolarile si se afla in curs faza de infrastructura: sapaturi la cotele de fundare, incinta-pereti multati.

Recenzii

Descopera parerile utilizatorilor despre acest ansamblu!

Vezi detalii

Verifica Profil dezvoltator

Vezi ce proiecte a mai realizat

Afla indicatorii financiari

Vechimea in piata si firme conexe

Contacteaza Dezvoltator

Alte ansambluri din Cluj-Napoca pe harta

Recomandate
Recomandat
Sold out!

Omnia Residence 2

Str. **** ***
OM***** *******
Recomandat

Complex M-Avenue în Cluj-Napoca

Str. **** ***
M-******